Reparatii logo

Instalatii sanitare

Primul pas  Bifati operatiunea / serviciul de care aveti nevoie:                              Al doilea pas  Trimiteti solicitarea dvs. catre noi prin:

Instalatii sanitare

reparatii instalatii sanitare - interventii urgente
schimbat / reparat teava / coloana apa sau scurgere
schimbare robineti (baterii) si racorduri flexibile sau fixe
schimbarea obiectelor sanitare
montaj / instalare / schimbare apometre
montat masina de spalat rufe/vase
montare / intretinere hidrofoare si boilere
alte operatiuni care pot fi oferite de catre un instalator sanitar
********************************************************************************************************
Categoria de reparatii prezentata in aceasta pagina face referire la serviciul de reparatii instalatii sanitare, oferit de catre un instalator sanitar profesionist si autorizat in modernizarea, montarea si repararea instalatiilor sanitare si termice. Functionarea fara probleme si in parametrii tehnici normali, a instalatiei sanitare dintr-o locuinta, birou sau spatiu comercial, este asigurata de o buna proiectare, realizare si intretinere a instalatiei sanitare.
Intretinerea periodica a instalatiei sanitare consta in verificarea / inlocuirea robinetilor de trecere care pot opri apa in cazul avariilor, verificarea / inlocuirea racordurilor flexibile, inlocuirea tevilor vechi din fier cu risc mare de spargere, inlocuirea sau repararea bateriilor care pierd apa, a garniturilor vaselor de wc, desfundarea si curatarea scurgerilor si sifoanelor de pardoseala.
Remedierea defectiunilor care cauzeaza pierderi de apa va pot aduce economii in buget, modernizarea obiectelor sanitare va poate aduce satisfactii dar si un consum de apa mai redus, siguranta in exploatare a unei instalatii sanitare bine executate va poate aduce linistea atunci cand nu sunteti acasa sau la birou.
Amanarea reparatiilor la instalatia sanitara sau de incalzire, duce de cele mai multe ori la avarii si/sau inundatii cu costuri mult mai mari comparative cu costul unei interventii normale de reparatie. Nu improvizati, nu folositi materiale de calitate indoielnica, nu solicitati ajutorul unor persoane neautorizate! Costurile ulterioare vor depasi costurile unei reparatii bine facute.Aceasta pagina se refera la reparatii instalatii sanitare in Bucuresti, realizate de catre un instalator sanitar autorizat.
instalator, instalator autorizat, instalatori, reparatii instalatii, instalatii apa, firme instalatii sanitare, montare obiecte sanitare, coloana sparta, scurgere infundata, montat masina spalat, instalat masina spalat, canalizare infundata, desfundat sifon, aerisit calorifere, inlocuit apometru, montat apometru
.

- e-mail (completand formularul de mai jos)

- telefon (apeland numerele de telefon afisate)

- Yahoo messenger / Skype

Nume:
Prenume:
Oras:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Cod:

Cod reparatii

Introduceti cod:
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate si cu Termeni si Conditii:
Telefon logo 0729.27.5555;
0752.28.5555;
Yahoo logo Icon messenger
Skype logo My status
Sfatul saptamanii:

Cum se reconditioneaza usile din lemn ?

O usa veche din lemn masiv sau celulara (goala pe interior) se poate reconditiona daca in urma unei evaluari (costurile materialelor si munca depusa), se justifica reconditionarea usii. Se poate in...