Reparatii logo

Frigidere / congelatoare

Primul pas  Bifati operatiunea / serviciul de care aveti nevoie:                              Al doilea pas  Trimiteti solicitarea dvs. catre noi prin:

Frigidere / congelatoare

reparatii / service frigidere casnice la domiciliu
reparatie / depanare combine frigorifice (frigidere cu 2 usi)
reparare congelatoare, instalatii frigorifice
depanare lazi frigorifice, vitrine frigorifice, camere frigorifice
schimbat / inlocuit vaporizator, motor, termostat
incarcari / reincarcari instalatii freon frigidere, congelatoare
construirea / repararea camerelor frigorifice (climatizate)
service cu abonament pentru frigidere, vitrine si camere frigorifice
alte operatiuni care pot fi oferite de catre un frigotehnist autorizat
********************************************************************************************************

Aceasta categorie de reparatii se refera la reparatii frigidere, reparatii combine frigorifice, reparatii congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice.
La orice manifestare anormala a functionarii aparatului frigorific este bine sa apelati la serviciile unui frigotehnist pentru constatarea si repararea defectiunii aparute. Orice amanare a reparatiei si o functionare defectuoasa a frigiderului, duce inevitabil spre agravarea defectiunii (costuri mai mari de reparatie), scaderea duratei de viata a aparatului, pastrarea alimentelor la o temperatura mai mare decat cea recomandata, un consum marit de energie electrica.
Inainte de solicitarea unui frigotehnist pentru reparatii frigidere, va rugam sa: verificati daca aparatul este corect alimentat cu curent electric (verificati priza de alimentare cu ajutorul unei veioze), verificati pozitia termostatului (sau reglajele electronice) sa nu fie la minim sau la maxim, ascultati / verificati daca motorul (compresorul) functioneaza (fara oprire timp de mai multe ore sau incearca sa porneasca si se opreste in scurt timp), dezghetati frigiderul / congelatorul daca nu ati facut aceasta in ultimele 6 luni.
Operatiunile de reparatii frigidere executate de frigotehnist pot consta in: incarcare cu freon, inlocuit termostat, schimbare motor (compresor), schimbarea releului termic sau de pornire, repararea sau inlocuirea placii electronice, inlocuire vaporizator s.a.


Pagina se refera la repararea frigiderelor defecte in Bucuresti, de catre un frigotehnist autorizat pentru urmatoarele interventii: reparatii frigidere, reparatii congelatoare, reparatii combine frigorifice si urmatoarele marci: Arctic, Ariston, Ardo, AEG, Beko, Electrolux, Indesit, Gorenje, Nei, Bosch, Siemens, Zanussi, Lg, Samsung, Alaska, Candy, Electra, Gala, Hyundai, Ignis, Maxwell, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Westwood, Whirpool s.a.

- e-mail (completand formularul de mai jos)

- telefon (apeland numerele de telefon afisate)

- Yahoo messenger / Skype

Nume:
Prenume:
Oras:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Cod:

Cod reparatii

Introduceti cod:
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate si cu Termeni si Conditii:
Telefon logo 0729.27.5555;
0752.28.5555;
Yahoo logo Icon messenger
Skype logo My status
Sfatul saptamanii:

Cum montam un interfon sau videointerfon ?

Controlarea accesului intr-un spatiu privat sau al unei colectivitati se poate realiza usor cu ajutorul unui sistem tip interfon sau videointerfon.

Interfon pentru scara de bloc: