Reparatii logo

Cum sa economisim bani, reducand costurile energiei electrice si termice

Marime text - +

Serviciul de care aveti nevoie: instalatii electrice

Cateva sfaturi practice despre cum putem face economie, beneficiind in continuare de avantajele confortului in locuinta:

-Pe timpul verii, putem mentine racoare in locuinta, daca folosim la ferestrele si usile orientate spre soare, draperii, jaluzele, folii care reflecta cat mai bine razele solare sau prin evitatarea deschiderii usilor si ferestrelor pentru aerisirea incaperilor, in timpul zilei. Veti reusi astefel cu eforturi minime sa mentineti o temperatura confortabila, fara sa folositi intensiv aparatul de aer conditionat.

Pe timpul iernii, trebuie sa permitem patrunderea in locuinta a razelor solare, prin inlaturarea draperiilor, jaluzelelor, foliilor protectoare, de la ferestre si usi,fapt ce va ajuta sa beneficiati de aportul termic sporit, folosind cat mai putin sursele de incalzire.

-Verificati etansarea ferestrelor si remediati singuri sau cu ajutorul specialistilor, imbinarile imperfecte. Schimbati garniturile ferestrelor din termopan, reglati corect sistemele de inchidere mecanica sau incercati aplicarea unor benzi de etansare, in cazul ferestrelor din lemn.

-Verificati etansarea usilor prin masurarea spatiului (luftului) ramas intre (...)

Articol preluat de pe site-ul: RoServicii.ro

Alte sfaturi:

Cum alegeti materialele pentru instalatii ?
Cum economisim bani reducand costurile energiei electrice si termice ?
Ce calorifere alegem din fonta otel sau aluminiu ?
Sfatul saptamanii:

Cum montam un interfon sau videointerfon ?

Controlarea accesului intr-un spatiu privat sau al unei colectivitati se poate realiza usor cu ajutorul unui sistem tip interfon sau videointerfon.

Interfon pentru scara de bloc: