Reparatii logo

Proiectarea, Amenajarea si Intretinerea Gradinii

Marime text - +

Serviciul de care aveti nevoie: amenajari gradini / spatii verzi

Oricine poate planta un copac sau o floare si va felicitam daca o faceti. Noi recreem natura acolo unde ea a fost uitata, iar acolo unde s-a dezvoltat spontan, o remodelam si o ajutam sa ofere un peisaj incantator de care dumneavoastra sa va bucurati.

Pentru acest lucru aveti nevoie de profesionisti care sa stie sa aleaga plantele potrivite mediului, perioadei si directiei de expunere solara, tipului de sol si genului de peisaj dorit, sa stie sa alature anumite specii de plante care pot constitui tabloul pe care vi-l imaginati si nu in ultimul rand sa va ofere consultanta si servicii specializate in ingrijirea plantelor si intretinerea imaginii gradinii.

Proiectarea gradini:

Amenajarea gradinii:

Intretinerea gradinii:

*Intretinerea gazonulu:

*Intretinerea plantelor:

*Intretinerea fantanilor si cascadelor:

Se golesc cursurile de apa si fantanile, urmand indepartarea malului, frunzelor de pe fundurile bazinelor. Se spala cu atentie si se verifica vizual integritatea conductelor si fitingurilor, se curata/inlocuiesc filtrele de recirculare a apei si pompele. Apa folosita in circuitul amenajarilor este bine sa fie usor tratata contra inverzirii, cu solutii folosite in tratamentul apei de acvariu. Pe perioada iernii apa trebuie evacuata si instalatiile protejate contra (...)

Articol preluat de pe site-ul: RoServicii.ro

Alte sfaturi:

Cum amenajam si intretinem gradina ?
Sfatul saptamanii:

Cum amenajam si intretinem gradina ?

Oricine poate planta un copac sau o floare si va felicitam daca o faceti. Noi recreem natura acolo unde ea a fost uitata, iar acolo unde s-a dezvoltat spontan, o remodelam si o ajutam sa ofere un p...